Password Manager

Vis alle | Skjul alle

Kaspersky Password Manager er udviklet til på sikker vis at gemme og synkronisere adgangskoder på alle dine enheder. Kaspersky Password Manager skal installeres uafhængigt af Kaspersky Small Office Security.

Efter installationen kan du starte Kaspersky Password Manager fra menuen Start (i Microsoft Windows 7 eller Microsoft Windows 10), fra skærmen Start (i Microsoft Windows 8 eller Microsoft Windows 8.1) eller fra Kaspersky Small Office Security-vinduet.

Hvis Kaspersky Small Office Security er installeret på en file server, kan du ikke installere og starte Kaspersky Password Manager.

Sådan startes Kaspersky Password Manager fra Kaspersky Small Office Security-vinduet:

Sådan downloades og installeres Kaspersky Password Manager

Under Hjælp til Kaspersky Password Manager kan du finde vejledning i brug af Kaspersky Password Manager.

Kaspersky Password Manager er muligvis ikke tilgængelig i visse områder. Hvis du tidligere har installeret Kaspersky Password Manager, anbefaler vi, at du gemmer dine adgangskoder, før du migrerer til Kaspersky Small Office Security.